Werkplaats Menu sluiten

Werkplaats

Betrouwbare en transparante service

Onze werkplaats

CarXpert Le Mans is gespecialiseerd in onderhoud, apk, diagnose en reparatie van alle merken auto’s. De in- en verkoop van occasions, automaatbak spoelen, aircoservice en accu’s.

Daarnaast hebben wij een groot aantal klanten die hun Mercedes-Benz naar ons brengen voor onderhoud, diagnose en reparatie omdat wij een grote affiniteit hebben voor dit merk. Het invullen van het digitale onderhoudsboek bijvoorbeeld is bij ons geen probleem en weten wij vaak nét meer over dit merk dan onze collega garagisten en bezitten wij aanvullende apparatuur en programma’s voor dit automerk.

Wij zijn van mening dat alle service in goed overleg met de klant moet zijn om onze kernwaarden ‘betrouwbaarheid en transparantie’ te kunnen beloven. De werkwijze die wij hiervoor gebruiken is rechtlijnig met weinig ruimte voor verwarring of bijvoorbeeld onterechte reparaties. Ú bent de eigenaar van uw auto, dus ú geeft de akkoorden. Wij proberen dit zo duidelijk mogelijk voor u over te brengen in de vorm van een offerte aangevuld met foto’s en een duidelijke uitleg.

Onze werkwijze:

Afspraak plannen -> auto in kaart brengen (onderhoud, apk, diagnose of reparatie) -> offerte opstellen met eventueel foto’s/filmpjes -> telefonisch overleg voor akkoord -> uitvoeren offerte

Onze service

Accu tester met printer - CarXpert Le Mans

Accutest

Merkt u dat uw auto meer moeite krijgt met starten? Rij dan langs bij ons voor een accutest om te meten of uw accu toe is aan vervanging. Een aantal accu’s hebben wij op voorraad staan en de meeste kunnen wij dezelfde dag in huis hebben.

Restylen

Restylen is een techniek wat ‘uitdeuken zonder spuiten’ wordt genoemd. Hiermee worden kleine putjes en deukjes uit het plaatwerk van jou auto gehaald waar geen spuitlak aan te pas komt! Neem contact met ons op voor uw vragen of offerte.

storingslampje uitlezen carxpert diagnose

Diagnose

Diagnose is een van onze grote specialiteiten. Naast het ‘normaal’ uitlezen van foutcodes aan alle diagnosesystemen zoals Motormanagement, ABS, of airbagsystemen van alle merken, repareren wij bij regelmaat complexe storingen van groot formaat. Van ingewikkelde canbusstoringen tot in eigen huis repareren van fijnelectronica is voor ons geen probleem.

Wij beschikken naast universele testapparatuur over originele dealertesters van Skoda, Volkswagen, Seat, Audi, Mercedes-Benz en BMW. Ook beschikken wij over meerkanaals scopemeters.

Leenauto

Wij hebben twee leenauto’s beschikbaar om klanten mobiel te houden. U kunt kiezen uit een handgeschakelde auto of de automatisch geschakelde auto.

Wij vragen geen vast bedrag per dag, maar wel € 0,20 per kilometer. Hierdoor hoeft u niet zelf te tanken, maar bent u wel mobiel op de dag dat uw eigen auto voor onderhoud, apk of reparatie moet!

Als u een afspraak online inplant kunt u dit gelijk aangeven, of meld dit bij het maken van een telefonische afspraak.