Onze service Menu sluiten

Onze service

Betrouwbare en transparante service

Onze Service

CarXpert Le Mans is gespecialiseerd in onderhoud, apk, diagnose en reparatie van alle merken auto’s. De in- en verkoop van occasions, aircoservice en accu’s.

Daarnaast zijn wij extra gespecialiseerd in onderhoud, diagnose en reparatie van Mercedes-Benz auto’s. Het invullen van het digitale onderhoudsboek bijvoorbeeld is bij ons geen probleem en weten wij vaak nét meer over dit merk dan onze collega garagisten.

Wij zijn van mening dat alle service in goed overleg met de klant moet zijn om onze kernwaarden ‘betrouwbaarheid en transparantie’ te kunnen beloven. De werkwijze die wij hiervoor gebruiken is rechtlijnig en met weinig ruimte voor verwarring of bijvoorbeeld onterechte reparaties. Ú bent de eigenaar van uw auto, dus ú geeft de akkoorden. Wij proberen dit zo duidelijk mogelijk voor u over te brengen in de vorm van een offerte aangevuld met foto’s en een duidelijke uitleg.

Onze werkwijze:

Afspraak plannen -> auto in kaart brengen (onderhoud, apk, diagnose of reparatie) -> offerte opstellen met eventueel foto’s/filmpjes -> telefonisch overleg voor akkoord -> uitvoeren offerte

Hieronder vind u een overzicht van onze services en expertises:

Aanvullende services

  • Beschikbaarheid van leenauto
  • Gratis leenfiets bij onderhoud en reparatie
  • Wachtruimte / massagestoel / TV / koffie en thee
  • MobiliteitService