Aircoservice Menu sluiten

Aircoservice

Voor zomer én winter

Comfort

Een goed werkend aircosysteem is een bijdrage aan uw comfort en wordt in veel auto’s in de zomer en in de winter gebruikt. Maar hoe vaak laat u uw airco  controleren? Gaat u pas langs als u vindt dat het raar ruikt of als de waas niet meer van uw ruiten afgaat?

Wij raden u aan om elke 2 tot 3 jaar uw airco een servicebeurt te geven. Uw aircosysteem wordt onder druk gezet om te kijken of er lekkages zijn, hij wordt gespoeld en bijgevuld. Het is normaal dat uw airco jaarlijks ongeveer 10% aan vulling kan verliezen. Maar waarom is airco onderhoud zo belangrijk voor uw auto?

  • minder brandstof verbruik
  • minder slijtage van uw aircosysteem
  • meer comfort in zomer én winter

Mocht uw airco anders werken dan u gewend bent? Ook dan kunnen wij voor elk automerk een diagnose stellen om het probleem in kaart te brengen en zo nodig repareren.

R134a

R1234yf

Aircocheck

Airco lekdetectie

Airco vullen

Airco reinigen

Airco olie verversen

Airco reparatie

Diepvaccuummeting

Airco onderhoud €97,50 all-in:
– Reiniging van uw systeem
– Bijvullen van het aircogas
– Controle op eventuele lekkage
– Controle van interieur- en pollenfilters
– Gratis zomercheck

Desinfectie behandeling € 39,-:
Airco desinfectie behandeling.
Keuze uit citroengeur of appelgeur.

*Het is ook mogelijk een antiallergenen interieurfilter te plaatsen om pollen, fijnstofdeeltjes en bacteriën/schimmels extra te filteren door de nieuwe lijn van MANN-filters.
Contacteer ons voor de prijs.

mannfilter interieurfilter airco hooikoorts
Airco koude lucht - CarXpert Le Mans

Maak nu een afspraak voor een aircocheck.

Wacht niet tot de airco niet goed meer werkt. Ga nu voor een aircocheck langs CarXpert le Mans en geniet het hele jaar van het comfort van een airco. Bij de aircocheck, checken wij de werking van uw airco en bij de aircoservice krijgt uw airco een onderhoudsbeurt.