MobiliteitService Menu sluiten

MobiliteitService

24/7 hulp bij pech onderweg

24/7 pechhulp in 44 landen in Europa

Autopech komt altijd ongelegen, is vervelend en kost u veel tijd en gedoe. Daarom helpen wij u direct bij autopech. Via onze MobiliteitService bieden wij u dag en nacht assistentie in 44 landen in Europa. Ons doel is om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Lees hieronder over alle voordelen en voorwaarden of meld u aan!

Mobiliteitservice - CarXpert Le Mans

Voordelen CarXpert MobiliteitService

• Direct hulp bij pech onderweg.
• 24 uur per dag, 7 dagen per week.
• In 44 landen in Europa.
• Gratis vervangend vervoer, ook in het buitenland.
• Repatriëring van auto, caravan en/of aanhangwagen.

↓Vul hier uw gegevens in + kenteken↓

Profiteer van goed onderhoud

CarXpert Le Mans staat voor 100% achter het gevoerde onderhoud aan uw auto. U profiteert daarvan. Goed en regulier uitgevoerd auto-onderhoud maakt namelijk de kans op autopech een stuk kleiner. Dat is de reden dat wij onze vaste klanten MobiliteitService (pechhulp) aanbieden. Het reguliere onderhoud aan uw auto dient door ons uit te worden gevoerd om deel te kunnen nemen aan de MobiliteitService. Krijgt u toch pech? Dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer onderweg bent. Dat geldt voor 24 uur per dag, 7 dagen per week in maar liefst 44 landen.

Wat wordt er voor mij geregeld?
Deze dienst is er om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen en als dat niet kan uw auto zo snel mogelijk bij ons of een collega CarXpert te laten repareren. Als u in Nederland gestrand bent, kunt u voor 1 dag gratis een leenauto meekrijgen. Bent u in Europa gestrand, dan krijgt u 3/4 dagen een leenauto gratis om naar huis te kunnen. Wilt u langer blijven op vakantie? Dan is de leenauto tegen een vergoeding ook langer te huren zodat u uw vakantie verder kunt vieren. Uw auto en eventueel uw caravan worden veilig naar een garage bij u in de buurt gebracht of terug naar Nederland om te zorgen dat de auto gerepareerd wordt.
Het abonnement wat u afsluit is per kenteken. Het maakt dus niet uit wie er in de auto rijdt, de dienst is voor de auto. De eigenaar van de auto is bij ons bekend en zal gecontacteerd worden voor overleg als de auto vervoerd of gerepareerd moet worden.
Het voordeel van onze organisatie is dat alles in overleg met u en ons gaat om zeker te zijn dat alle partijen tevreden blijven. Het is uw auto, u mag beslissen!

 

Ook voor uw caravan of aanhanger, uniek!

Onze MobiliteitService gaat zelfs zo ver dat uw caravan of aanhanger, mits jaarlijks door ons gecontroleerd, deelneemt in de MobiliteitService.

Internationale hulp

CarXpert maakt gebruik van een internationaal netwerk. U mag dus altijd rekenen op snelle assistentie. Een professioneel netwerk van bergers en hulpverleners, zowel nationaal als internationaal, staat 24 uur per dag voor u klaar. Specialistische opleidingen en een technische helpdesk garanderen dat de technische kennis van deze pechhulpverlenende bedrijven op een hoog niveau blijft.

Meer informatie

Wilt u meer weten over of uzelf aanmelden voor de Mobiliteitservice van CarXpert?
Neem contact met ons op via de site of bel naar 030-2251167.