4.8
4,8/5

MobiliteitService

24/7 pechhulp via CarXpert Le Mans
Autopech komt altijd ongelegen, is vervelend en kost veel tijd. Daarom helpt CarXpert Le Mans jou direct bij autopech. Via de MobiliteitService bieden wij je dag en nacht assistentie in 44 landen in Europa. Ons doel is om jou zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Vervangend vervoer

Deze pechhulpservice is er om jou zo snel mogelijk weer op weg te helpen en als dat niet kan je auto zo snel mogelijk te laten repareren.

Als je in Nederland gestrand bent, kun je voor één dag gratis een leenauto meekrijgen. Ben je in Europa gestrand, dan krijg je 3 of 4 dagen een leenauto gratis om naar huis te kunnen. Wil je langer blijven op vakantie? Dan is de leenauto tegen een vergoeding ook langer te huren zodat je jouw vakantie verder kunt vieren. Je auto en eventueel je caravan worden veilig naar een garage bij jou in de buurt gebracht of terug naar Nederland, om te zorgen dat de auto gerepareerd wordt.

Het abonnement dat je afsluit is per kenteken. Het maakt dus niet uit wie er in de auto rijdt, de dienst is voor de auto. De eigenaar van de auto is bij ons bekend en zal gecontacteerd worden voor overleg als de auto vervoerd of gerepareerd moet worden.

Internationale pechhulp

CarXpert maakt gebruik van een internationaal netwerk. Je mag dus altijd rekenen op snelle assistentie. Een professioneel netwerk van bergers en hulpverleners, zowel nationaal als internationaal, staat 24 uur per dag voor je klaar. Specialistische opleidingen en een technische helpdesk garanderen dat de technische kennis van deze pechhulpverlenende bedrijven op een hoog niveau blijft.

Meer weten?

neem contact op

Contact