Onderhoud en reparatie Menu sluiten

Onderhoud en reparatie

CarXpert le Mans voor al uw auto-onderhoud en -reparatie

Door onze jarenlange expertise op het gebied van alle merken auto’s, kunt u erop vertrouwen dat het onderhoud of reparatie van uw auto op een betrouwbare en vakkundige wijze wordt uitgevoerd. Bij uitstek zijn wij gespecialiseerd in het merk Mercedes. Wij bekijken wat uw auto écht nodig heeft wat betreft het onderhoud. Zo volgen wij de vastgestelde intervallen volgens speciale garagesoftware en hebben wij uw onderhoudshistorie in ons systeem staan. Zo voorkomen wij onnodige kosten en dubbel onderhoud.

Onze werkwijze

Als klant van Le Mans wordt u vooraf altijd geïnformeerd wat de kosten zijn voor onderhoud en/of reparatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

  • Diagnose: algemeen beeld van de auto vormen (incl. foto’s waar nodig)
  • Offerte: de offerte wordt voor u gemaakt (eventueel met foto’s erbij)
  • Mailen/Bellen: wij mailen u de offerte zodat u zelf mee kunt kijken. Binnen een uur nemen wij contact met u op om de offerte door te spreken.
  • Onderdelen bestellen + repareren: na overleg en akkoord repareren wij uw auto

Bent u op zoek naar een betrouwbare gebruikte auto? Of zoekt u een deskundig adres voor het onderhoud of reparatie van uw auto? Kom dan eens bij ons langs.

Welke olie hoort er in úw auto?

Wij werken met Kroon Olie via onze vaste grossier. De meest voorkomende soorten hebben wij op voorraad staan om u sneller van dienst te kunnen zijn en de auto dezelfde dag klaar te hebben.

De motoren van nieuwere generatie auto’s worden steeds gevoeliger en daarom is het belangrijk de juiste voorgeschreven olie te gebruiken. Auto’s met een hogere leeftijd hebben meerdere kilometers gereden en daarom is het ook zeker belangrijk goede olie te gebruiken. Ons advies is daarom altijd ‘een litertje olie’ in de auto te hebben van de goede oliesoort om zeker te weten dat u voorbereid de weg op gaat en niet voor verrassingen komt te staan. Uit nood een kannetje olie bij de Action of de pomp halen raden wij sterk af! Wij hebben van elke soort olie een literverpakking voor de consument. U kunt via onderstaande link zélf checken welke olie er voorgeschreven wordt voor uw auto, u heeft alleen het kenteken nodig!

www.kroon-oil.com/nl/

kroon olie carxpert kenteken - CarXpert Le Mans

Bestellen?

Bestel uw literkannetje via ons contactformulier of bel naar 030-2251167

Geef uw kenteken + bouwjaar door!