4.8
4,8/5

Onderhoud en reparatie

Om veilig te rijden, heeft iedere auto regelmatig controles en onderhoud nodig. De kans op autopech en onverwachte schade wordt zo immers verkleind.

Door controles en onderhoud van je auto kunnen defecten vaak in een vroeg stadium worden herkend en verholpen. Zo voorkom je onnodige, grote en dure reparaties en rijd je onder veiligere omstandigheden.

Behoud van fabrieksgarantie

Door onze jarenlange expertise kun je erop vertrouwen dat onderhoud en reparatie van jouw auto op een betrouwbare en vakkundige wijze worden uitgevoerd. Bij uitstek zijn wij gespecialiseerd in het merk Mercedes. Alle merken auto’s, of het nu gaat om je privéauto of een zakelijke (lease)auto, ze zijn bij ons allebei welkom.

Wij onderhouden en repareren je auto conform de fabriekseisen en met hoogwaardige kwaliteit onderdelen. Daardoor ben je altijd verzekerd van het behoud van je fabrieksgarantie.

Plan je onderhoud

en ga weer veilig op weg

Maak een afspraak

Onze werkwijze

Wij bekijken welk onderhoud jouw auto écht nodig heeft. Zo volgen wij de vastgestelde intervallen volgens speciale garagesoftware en hebben wij de onderhoudshistorie van jouw auto in ons systeem staan. Zo voorkomen wij onnodige kosten en dubbel onderhoud.

Als klant van CarXpert Le Mans word je vooraf geïnformeerd wat de kosten zijn voor onderhoud en reparatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

  • Diagnose: algemeen beeld van de auto vormen, incl. foto’s waar nodig.
  • Offerte: de offerte wordt voor je gemaakt, eventueel met foto’s erbij.
  • Mailen/bellen: wij mailen je de offerte zodat je mee kunt kijken. Binnen een uur nemen wij contact met je op om de offerte door te spreken.
  • Onderdelen bestellen + repareren: na overleg en akkoord repareren wij je auto.

Maak een afspraak

Welke olie hoort er in jouw auto?

Wij werken met Kroon Olie via onze vaste grossier. De meest voorkomende soorten olie hebben wij in literverpakking op voorraad staan, om jou sneller van dienst te kunnen zijn en de auto dezelfde dag klaar te hebben.

De motoren van nieuwere generatie auto’s worden steeds gevoeliger en daarom is het belangrijk de juiste voorgeschreven olie te gebruiken. Auto’s met een hogere leeftijd hebben meerdere kilometers gereden en daarom is het ook zeker belangrijk goede olie te gebruiken. Ons advies is daarom altijd ‘een litertje olie’ in de auto te hebben van de juiste oliesoort. Zo weet je zeker dat je voorbereid de weg op gaat. Uit nood een kannetje olie bij de Action of de pomp halen raden wij sterk af.

Je kunt via onderstaande button zélf checken welke olie er voorgeschreven wordt voor jouw auto. Je hebt alleen het kenteken nodig.

Check nu

Bestellen
Bestel jouw literkannetje via ons contactformulier of bel naar 030-2251167 en geef het kenteken en bouwjaar door.