4.8
4,8/5

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het gevolg: een deuk, kras of grote schade aan je auto. Bij CarXpert Le Mans kun je terecht voor vakkundig schadeherstel. Van reparatie en passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met de verzekeraar of leasemaatschappij: wij kunnen het voor je regelen.

Wist je dat in 90% van alle gevallen je geheel vrij bent om de schade te laten repareren, waar je dat wilt? En de voordelen, zoals korting op het eigen risico en vervangend vervoer, krijg je in bijna alle gevallen bij ons ook.

Uitdeuken zonder spuiten

Het is mogelijk om kleine deukjes tot een grootte van ongeveer 4 centimeter als gevolg van parkeer-, transport- of hagelschade snel en doeltreffend te verwijderen zonder dat spuiten noodzakelijk is. De lak mag alleen niet beschadigd zijn. Met behulp van speciaal gereedschap kunnen zelfs deuken onder spanten of op andere moeilijke plekken probleemloos worden behandeld.

Heeft je auto krassen? Het verwijderen van een kras of meerdere krassen is een delicate klus. Gelukkig heeft CarXpert Le Mans ook hiervoor genoeg expertise en de juiste technieken in huis.

Autoschade?

kom langs voor vakkundig schadeherstel

Maak een afspraak